søndag 25. oktober 2009

Høsten er heksetid

Høst..........halloween... hekserEtter knallharde forhandlinger har niåringen gått med på at det å gå og tigge snop holder å gjøre en gang i året- når man går julebukk på nyttårsaften. Men man kan jo ha en halloween-fest, særlig når man ikke har bursdag før  i april. (Ja, jeg vet det ikke er halloween ennå, men vi tok det  på forskudd)
Høstmørketiden er som skapt for å samles til fest. Lanterner i mørke rom, heksehatter og koster, lilla brus og nakne grener der ute i mørke lørdagskvelden. 

Jeg tror alle jenter har en heks som må ut, ut for å koste litt på asfalten, lyse inn mellom nakne oktobertrær, løpe fort forbi mørke steder mens man tråkker på knasende tørt løv.......og kjenne deilige grøss i magen.2 kommentarer:

  1. Å så artig at du arrangerer Halloween fest for ungene! En fin løsning dersom man ikke vil la ungene gå knask eller knep.

    Pyntet kjempefint også. Ser ut som ungene koser seg, for det er noe med å kjenne skrekkblandet fryd. Tror også at det er en heks inni alle jenter. He he!

    SvarSlett
  2. takk for fine ord, Eirin;-) Både jeg og pappan tok litt av i pyntinga. Jeg dro inn eføy fra hagen, han fant frem sin gamle hvitlakkerte utstillingsdokke han fikk av noen containerfolk for mange år siden, Rudolf Valentino kaller vi han, han fikk komme opp fra kjelleren igjen. Og med musikk fra "Phantom of the opera" som bakgrunnsmusikk kunne heksene settes i den rette stemning da de entret sitt "heksemøte". Og pappan klarte t.o.m å skremme dem da han gjemte seg under teppet i sofan og plutselig brummet til. Hyl og skrik- veldig morsomt;-))

    SvarSlett