mandag 21. mars 2011

I love your blog. Ti blogganbefalinger.

kilde

Bloggawards fra Mammadamen! Tusen takk!! Jeg gjør som instruksen sier:


- Lenk til den som ga deg awarden
- Besvar spørsmålene
- Gi prisen videre til ti bloggere
Her er mine svar:
1. Hvorfor startet du å blogge?
Jeg har lenge savnet et rom å legge fra meg tanker, bilder, spennende linker og kontakter til andre steder. Til det er bloggen perfekt. Jeg er veldig glad i å ta bilder, jeg funderer innimellom, er både et skrivende og lesende menneske. Skapende. Jeg føler meg mer og mer hjemme her, det er fint å ha sin egen lille havn midt i den store verdensveven.
2. Hvilke blogger følger du?
Er veldig glad i kreative blogger, både innen mammablogger og bokblogger. Fotoblogger er også nam-nam. Hobbyblogger, matblogger, og ikke minst "nerdeblogger" innen ulike kreative yrke... som fortellere, pedagoger, journalister.
3. Favorittmakeupmerke?
Og her begynner det å bli vanskelig... Har aldri vært noe flink med glamour, for å si det slik. Er veldig glad i å handle på Bodyshop, de er flinke å hjelpe meg også.
4. Favorittklesmerke?
Handler like mye på fretex som på vanlige butikker, der finner jeg også vel så fine klær-! Jeg har alltid vært glad i H&M og Vero Moda. Noa Noa er fint.
5. Ditt må-ha make-up-produkt?
hehe. Dette blir mer og mer rart. Hm...skal vi se....syns det er fantastisk å bruke den pudderkosten min på kinnene på en dårlig dag.
6. Favorittfarge?
Dyp grønn og blå. 
7. Parfyme?
Hm....er heller ikke noe god på dette. Liker dufter med Bergamot i.
8. Favorittfilm?
Duften av grønn papaya om morgenen

Amadeus.
Jesus av Montreal. 
37 0g en halv. (+ hundre andre. Det er håpløst å skrive ned de beste. Tok de første og beste som landet i hodet mitt....)
9. Hvilket land vil du besøke og hvorfor?
Hellas. Solen, havet og kulturen....og smaken av oliven
10. Still og besvar det siste spørsmålet selv:
Hva ville du vært hvis du ikke var lærer?
Tror jeg hadde blitt skribent og fotograf, noe innen journalistikken. Og til og med kanskje...skuespiller;))
Ti blogganbefalinger: I love your blog
Ti blogger jeg anbefaler: (og da får det bare våge seg at de har fått masse awarder før. De behøver IKKE å gjøre noe med det. Er bare et håndtrykk fra meg her på verdensveven;))Wet behind the ears
Dikt for dagen
Kommafeil
Maria Amelie
I Helles verden
Gjennom ordene
Sogeland
Moseplassen
Biblioteker og labyrinter
Grys kjøkkenskriverier

Er veldig fornøyd med at jeg endelig har skjønt at man kan legge inn planlagt tid for publisering....! Det har resultert i at jeg har vært litt ute og inne og skrevet på denne her, en hel uke! Er veldig treig med sånne awarder, håper ikke dere som har blitt satt på listen føler dere tvunget til noe som helst... God uke, alle sammen!

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med award! Og så kjekt at du sender vidare til meg! Tusen takk, veldig motiverande for vidare diktning og blogging:) Treng nok litt tid eg òg for å svara, men kjem etter kvart. Ha ei fin veke!

  SvarSlett
 2. Kjekt å lese :) Synes selv disse spørsmålene var utrolig vanskelige :)
  Senere i dag skal jeg innom å lese litt i de bloggene du sendte awarden videre til. Tre av dem kjenner jeg til og liker veldig godt!
  Ha en god dag :)

  SvarSlett
 3. Så spesielt hyggelig å bi anbefalt av Akeleiedamen! Jeg syntes du svarte på alle de vanskelige spørsmålene som en helt.

  SvarSlett
 4. Fint å lese om deg, men jeg er enig i at spørsmålene var litt veiene:) Synes forresten det var fint det du skrev om håndtrykk, og at man ikke nødvendigvis må svare!

  Ønsker fin mandag videre:)

  Karianne

  SvarSlett
 5. hyggelig med hilsener på en slik gledens dag der 10 blogger har fått vise seg frem;) Jeg er faktsisk litt stolt over at jeg endelig klarte å knote meg til å svare på denne awarden. Blir alltid veldig glad for sånne awarder, det er verre med oppfølgingen. får en litt sånn klam følelse av sånn kjedebrevopplegg fra barndommen ( Det holdt på å ta livet av meg og min søster...det var kjedebrev for oppskrifter, Dent, sjokolade. tyggis...9 Det er veldig kjekt å vise frem andre, hvertfall. ;)

  SvarSlett