torsdag 4. mars 2010

Enkefruens røøde Bergenser

Finnes det herligere saker?
Enn å ha ferie og bare ta det som det kommer?


Svigermor er uflyttet bergenser som bor i Haugesund. Hun har vært enke i 30 år og tok i mot rødvinen denne gangen med et stort smil. Denne måtte hun bare få pga av etiketten!
Og denne gangen gikk jeg rundt i huset og tok bilde av noen av lampene hennes. Fine og helt autentiske fra den tiden de ble laget. Og den gule tapeten er klassisk "Bergenstapet."


Og mitt første vårtegn:
På Fretex i Haugesund gjorde jeg et knallkupp. Kjøpte meg vårjakke fra Noa Noa til en hundrings. 


Den som leter skal finne, sånn er det bare.


Ferie er fint. Fredelig.
Nok av snø er det også ennå. Ti minutt med bil og vips er vi i en skiløype-! Gull. Ja, bildet nedenfor tok jeg da jeg var i Haugesund. Havet har vi ikke så mye av her i Bergen, men bildet var så fint at jeg måtte ta det med. 5 kommentarer:

 1. Å for noen flotte lamper. De skulle jeg gjerne hatt. Den gule tapeten var helt rå!!!! Kos deg på ferie og fortsett å ta fine bilder. Klem, Eirin

  SvarSlett
 2. Flotte bilder og herlige hverdagsgleder! Inspirerende!

  SvarSlett
 3. Oj oj, visste ikkje eg ynskja meg gul tapet og gul lampe! Men det kjenner eg langt inne i hjartet at det gjer eg! Nydelege bilete!

  SvarSlett
 4. ja, ikke sant det er fint med gult, på den måten? Går du i Gamle Bergen (museum i Sandviken) vil du se den tapeten på veggene der, i de gamle husene. Fint og arti;)

  SvarSlett