fredag 3. desember 2010

Adventsbilde til forteller-Eirin

Fotograf: Marie Zucker
I dag benytter jeg anledningen til å overbringe et bilde og en takk til en fantastisk flink og grundig blogger. Da jeg fant dette bildet tenkte jeg at dette passet perfekt til Forteller-Eirin! Hver dag i adventstiden tar hun utgangspunkt i  "tallet for dagen". Det er virkelig så givende og spennende å følge med på dette, Eirin! Hurra for deg! - og jeg gleder meg til fortsettelsen.

3 kommentarer:

 1. En helt annen ting og helt usaklig. Men du la inn kommentar nummer 2000 på bloggen min. Da burde du egentlig få premie. Du får herved en imaginær blomsterbukett i fine farger fra meg. :o)

  SvarSlett
 2. Å tusen takk!!! Nå ble jeg veldig glad!!! Det var et kjempefint bilde i helt min stil, ja:-) Tusen takk for fint adventsoverraskelse!!!klemmmmm

  SvarSlett
 3. Så gøy, Knirik! Det føles litt som å ha vunnet i lotto;) Og blomstene var aldeles fantastiske.jeg sitter og ser på dem her. hehe. Da må jeg bidra med litt bloggefakta tilbake. Du var den aller første som "Knirket" i porten på bloggen min, den første som kommentere hos meg. Konfekt er herved overbrakt- kos deg!

  Eirin: Navnet ditt stod på det bildet, rett og slett. Visste det var DITT. klemklem

  SvarSlett