mandag 6. desember 2010

Julesjau i dukkehuset


Hvor skal jeg bo...? Kanskje første etasje er noe for meg? Nei, andre etasje er bedre. Mer oversikt der. Men jeg må nok ned på gulvet for å få kos. Det er så gøy med hun på 10 her i huset. Det er hun som finner på det som er gøy, som jeg kan være med på.

 Og se så fint det ble. Det er jo klart til jul! Ellers - i det store huset- er det mye igjen, godt det er noen som tar ansvar!

3 kommentarer:

 1. Hehe, søte katten!
  Og for et nydelig dukkehus med flott julepynt :)
  Bare for å trøste litt - det er ikke så mye pynt i mitt hus heller ennå :) Etter neste helg, kanskje? (Da er bursdagsfeiringer - tre på rad overstått)
  Ha ei fin uke
  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Åååååå... så fint dukkehus og fin katt... Disse kattene er nå snodige. Elsker å presse seg inn i små kasser, esker og hyller... sånn er hvertfall min katteprins. Tror ti åringen din har samme adventskalender som min åtteåring. Noe kjent julepynt i huset der:-)

  SvarSlett
 3. ja, det katter er veldig rare, Eirin. vår katt skulle også absolutt sette seg oppi en kasse som var altfor liten....og juletreet er fra en adventskalender som var STERKT ønsket hos tiåringen, ja. den med alle de små rare pet-shopene. da passer det jo bra med et dukkehus.

  tonje, du har det på samme måte som oss her i huset...vi har to bursdagsfeiringer foran oss før julaften. Det går nok bra;) God uke videre

  SvarSlett