tirsdag 18. januar 2011

Tankedamp..wishy washy

via

Når hodet går på høygir.....det er jo da man skal blogge. Akkurat nå surrer minst tjue forskjellige tema rundt i hodet som jeg kunne tatt opp sånn i forbifarten..... Jeg tar fem:

1: Jeg har ført dype samtaler med kolleger om hvilke brodder som er best å bruke, og jeg har følt meg lurt fordi jeg har kjøpt noen til 250,- mens andre fikk andre modeller til 50,- Det eneste jeg kan trøste meg med er at mine er vakrere på foten.....og så kan jeg jo late som om det betyr veldig mye for meg. (at de sitter pent på foten...Couldn`t care less- egentlig...)

2: Jeg hadde en Ipod som jeg erklærte død for en knapp uke siden, men så stod den opp fra de døde igjen fordi tiåringen tok ansvar og hadde den under dyna i to døgn...Og jeg som lovte at dersom den ble levende igjen skulle hun få den-! Det har resultert i at jeg nå er i ferd med å sponse en ny Ipod touch til henne (fordi jeg så gjerne vil ha min fine gamle nano-ipod som er 3rd generation...) der hun selvsagt betaler halvparten....men likevel. Fjortenårinen er rystet over hestehandelen... Jeg vil bare ha fred....Og få lov til å høre på den samme gamle som jeg er så glad i.

3: Vi har ennå ikke klart å få fjortenåringen til å spise fisk. Og han som skal konfirmeres og greier- til våren. For noen foreldre.

4: Og så savner jeg så veldig. Veldig. Hun som ikke er her mer. Og det er nesten som hun sitter ved siden av meg og småprater med meg – rett som det er. Jeg deler masse med henne fortsatt.

5. Og så innrømmer jeg glatt at dette er trøstebabbel og at jeg absolutt snart skal komme med noe mye mer dypt og reflektert – om en stund. Jeg lover.
5 kommentarer:

 1. Du må bare bable - så lenge babbelet kommer sammen med sånne flotte bilder :-)

  nefertiti

  SvarSlett
 2. Det er akkurat sånn babling som er så fint å lese! Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det med hestehandler med de søte små, der er jeg en ener(eller en taper alt ettersom øyet som ser). Og så vil jeg si, slev om det sikkert høres rart, at det å dele med de som er borte, og fremdeles snakke med dem, det er ganske fint. Jeg gjør det ofte, og føler det hjelper meg i å holde minnene sterke.

  SvarSlett
 3. babbel og bilder er i grunnen en fin kombinasjon, Nefertiti. Og dessuten, babbel er jo faktisk bloggerens privililegium....
  Fru Storlien, takk for gode ord om det å holde minnene sterke...

  SvarSlett
 4. Jeg likte dette babbelet :-)

  SvarSlett
 5. takk for det , Wanda. Keep on "babbeling..." !

  SvarSlett