mandag 9. mai 2011

Et vindu på gløtt

Vinduet inn til bloggen min er ikke lukket for godt. Men når alt annet enn blogging har vært i fokus siste uken lurer jeg litt på hvordan jeg skal komme inn på sporet igjenn... Hvorfor begynte jeg med dette, hvor går veien videre? Regner med at jeg snart er på bloggesporet igjen, inntil da..........
                                   nyt et vindpust
                                     en tanke som seiler forbi
                                        som kanskje blir ett ord, en tekst
                                                eller bare forblir en tanke.

6 kommentarer:

 1. Fine ord du deler! Går vel litt opp og ned med blogginga for dei fleste, alt etter om det er mykje som skjer utenom.. Eg kjenner at eg skulle hatt ein pause sjølv, men har jo liksom pålagt meg eit dikt for dagen då, så får prøva å halda fram ei stund til, og heller pausa litt i sommarferien:) Ha det fint, blogging eller ikkje blogging:)

  SvarSlett
 2. jeg er veldig imponert over din selvpålagte skriving! Jeg kommer nok tilbake ganske snart, men er som sagt litt i hvilemodus for tiden. ;)

  SvarSlett
 3. og jeg som nylig har oppdaget deg håper at du fortsetter etter hvert. Små filmsnutter og andre linker du legger ut liker jeg veldig godt, både tussilago og de andre. Jeg har sittet ved kjøkken bordet og smil for meg selv.

  SvarSlett
 4. Du kommer nok sikkert på sporet igjen! Det går opp ned med bloggelysten, som Røsslyng skriver. Fine ord og fint bilde. klem

  SvarSlett
 5. Tonemor: Velkommen skal du være! Hyggelig at du trives her. Eirin: Ja, når det går en uke uten at jeg blogger blir jeg redd for at jeg er i ferd med å falle av, men det er nok ikke så lett å bli kurert for blogging...Er nok snart tilbake, kjenner jeg;)

  SvarSlett