søndag 3. oktober 2010

Bøker på farten

tre bøker for de voksne

to bøker for livet og glæden
to bøker til språklæraren, liker alltid å bli inspirert av "utdaterte" lærebøker
to bøker ....om klovnens perspektiv...?
to bøker for Bergensentusiastene
Da jeg hadde plukket med meg noen bøker på loppemarkedet i dag og skulle betale, fikk jeg vite at det kostet 100 kroner for en pose-! Da var det bare å finne mer. Og se hva "Jeg fant! Jeg fant!" for en hundrings! Noe for enhver smak. Vi prøver å leve etter et prinsipp her hjemme....at vi stadig bytter ut bøkene i bokhyllen med nye. Det gjelder selvsagt de bøkene vi godt kan klare oss uten. Bergensbøker går aldri ut igjen av dette hus, ei heller bøker som har tatt plass i hjertet. Men de fleste andre lever et relativt utrygt liv her hjemme. Mon tro hvilke av disse bøkene her som fortsatt bor her om ett år? en glede å finne de, hvertfall!
tre biografier-både for voksne og barn
og to bøker til tiåringen
Fikk jeg alt dette bare for hundre kroner? jeg gjorde visst det.... Hurra for bøker i bevegelse!

4 kommentarer:

 1. Bøkene for 10-åringen vekker nostalgiske minner!

  SvarSlett
 2. Ja, ikke sant? Smultringene" har tiåringen faktisk snart lest ut! Hun leser etter "belønningsprinsippet", det funker som bare det. Ikke på trettenåringen....

  SvarSlett
 3. Åh! Den boken med erotiske eventyr kunne jeg ha tenkt meg. :-)

  Artig å gjøre noen varp, ja! Har vært på lignende salg, men har ikke funnet så mange bøker jeg vil putte i posen. Men her var det virkelig noe for enhver smak.

  SvarSlett
 4. Eirin, har du ikke erotiske folkeeventyr? den må da være et must for deg. Skal speide på neste loppemarked og se om jeg finner`n, så sender jeg den til deg;)

  SvarSlett