fredag 1. oktober 2010

Septemberskog

og solfangst
8 kommentarer:

 1. Utrolig fine bilder! Stemningen er trolsk. Å fotografere trær er morsomt. Mange kreative muligheter med lys og plasseringer i bilde (jeg er ingen fotograf;)

  God helg, Akeleidamen.

  Mammadamen:-)

  PS Takk for en veldig fin kommentar om å være snurt. Jeg satte stor pris på den!

  SvarSlett
 2. takk , mammadamen;) Jeg føler meg ikke som fotograf selv, er bare litt manisk på å ta bilder. Det er faktisk av og til litt slitsomt. Godt at vi er enige om at det er lov å være snurt, foresten! hehe. God helg!

  SvarSlett
 3. Herlige bilder! Samspillet mellom trær, sol, skogsbunn og skygger

  SvarSlett
 4. tiåringen min og hennes venninne var med på turen, hun insisterte på å ta bilder av lyset som sildret mellom trærne. hun fikk se på bildene nå i sted, hun mente jeg burde være BÅDE lærer og fotograf. "Da kan du jo tjene mer penger, mamma!" var hennes argument. det var igrunnene hyggelig sagt også...;)Spennende blogg om innbokskontroll, Jørn! Fint at du deler dine erfaringer, de er svært nyttige!

  SvarSlett
 5. heisan! Nydelige bilder! Jeg er veldig fasinert av trolske bilder av skogen, og med de blåkledde barna får jeg lett assossiasjoner til de blåkledde underjordiske. He he!

  For en fantastisk kommentar fra datteren din! Ha en fin kveld! klem

  SvarSlett
 6. ja, dette er bilder for deg, Eirin. Kunne gjerne tenkt meg å møtt deg der uti skogen med jentene mine- så kunne du fortalt oss om huldra-! hihi. Datteren min kan få sagt det, ja;)

  SvarSlett
 7. Så flotte bilder!
  Virkelig vakkert lys, så deilig å bli minnet på hvordan tett skog som dette kan oppleves :)

  SvarSlett
 8. TAkk anne-moseplassen! hyggelig at du stakk innom;)

  SvarSlett