søndag 24. oktober 2010

Matlaging i retroens tegn


 Vi arvet en fin og gul Kenwood fra langt tilbake, etter min manns onkel....Den står mest i kjelleren og har sin egen plass der, men i høstferien tok jeg endelig mot til meg og bestemte meg for å lage raspeball....For første gang i mitt liv alene, ikke på kjøkkenet hjemme hos mor, eller hos venninner som har gjort det mange ganger før...Og da bør man ha utstyret i orden. Og en gammel og gul kjøkkenvekt har vi også som plutselig fikk gjøre nytten for seg. Jeg klarte det! Hele familien lå langflate etterpå i salig døs, så da må jeg ha gjort det riktig!


Inspirert av det litt gammeldagse innslaget på kjøkkenet insisterte tiåringen på å steke seg et egg i den lille keramikkstekepannen fra Figgjo... akkurat passe stor til ett egg.

2 kommentarer:

  1. Dette kaller jeg retromatlaging, ja! Å så nydelig den lille stekepannen var!!!! Fantastisk!

    Takker for koselig kommentar på bloggen min idag. Og så håper jeg dere har kost dere med raspeballer idag! Høres forresten sånn ut;-)

    klem

    SvarSlett
  2. Ja, selve retten raspeballer er jo mat med lange tradisjoner. matorgien gikk av stabelen i høstferien, da hadde jeg tid nok til å sette i gang;) Tror det blir en stund til neste gang,men jeg satser på å bruke kenwooden mer, da. den er effektiv , sterk og flink!

    SvarSlett