fredag 8. januar 2010

De røde rosers tid
Og da snakker jeg om de man får på kinnene når man går ute i den klare, rene kulden. Og det røde og varme dukker også opp når man sitter inne og drikker varm kakao og har fyrt i ovnen. I desember blogget jeg om at nissen hadde reist til Køben. På oppfordring fra niåringen gikk jeg til jobb, og da gikk jeg forbi denne bobla- og jeg undret på om snøen kom til jul. Denne uka har jeg gått forbi den samme røde, fine nissebobla. Og snøen har parkert den skikkelig og pakket den fint inn i glitrende snø. Bilen har stått fire av de fem av dagene, jeg og ungene har gått til skole og jobb- og man får roser på kinn som takk..........! Bergen trenger ikke flere biler enn nødvendig ute i gatene nå, de som har problemer med luftveiene har vært nødt til å gå med maske inne i byen, det gir en noe å tenke på.6 kommentarer:

 1. Heldig er den som slepp å starte bilen for å kome til jobben... Ei mil vert i lengste laget å gå.

  SvarSlett
 2. Ikke uten grunn at alle snakker om været. Det kan jammen gi noen tanker i hodet. Fint skrevet :-)

  SvarSlett
 3. Turid: Kjør bil med god samvittighet. Jeg føler meg privilert som kan velge å gå-! Og i Bergen blir lufta ekstra lett forurenset pga beliggenhet i forhold til fjell- tror jeg. Hilde-Gunn: Takk for hyggelig kommentar, været som er nå gir en virkelig noe å tenke på. Ikke minst fordi biler og kaldt vær ikke går så godt sammen i Bergen-!

  SvarSlett
 4. Fant deg via Eirin. For en herlig side du har. Tror jeg besøker deg fra nå av, jeg.
  Tusen takk for flotte bilder, stille ord, og gode tanker.
  Kan jeg legge deg til på sida mi?

  SvarSlett
 5. God helg til deg, kjære Akeleiedamen:-) Og tusen takk for hyggelige ord på min blogg!

  SvarSlett
 6. Mona på Mora: SÅ fine ord- tusen takk! Selvsagt kan du legge meg til på siden det, det er jo bare veldig hyggelig. Og hei til deg også,mammadamen, jeg ser du har vært og hilst på den nye bloggpulsen. Det ser spennende ut. Beates rasteplass på min side skriver om den også. Nyt søndagen, med eller uten roser;)

  SvarSlett