mandag 28. september 2009

Leseglede


Etter tannpussen kommer niåringen bort til meg og smiler: "Nå begynner det å bli spennende for nå skal Harry Potter til Galtvort..." Jeg tror jeg tar en tidlig kveld selv i dag, gjør som henne og kryper under dyna med den boken jeg ennå ikke er ferdig med. Beste medisin for sår hals og tett nese. ;-) Jeg tok pause med Et annet liv i sommer for jeg måtte bare gjøre Stieg Larson-triologien ferdig. Nå er det innspurten, det er spennende og gripende lesning.

7 kommentarer:

 1. Ja Stieg Larson er bra. Har akkurat lese ferdig den siste, og var og såg "jenta som lekte med ilden" på kino i går kveld. Veldig bra. No ventar eg berre på den siste filmen også.

  SvarSlett
 2. stieg Larson er ypperlig og drivende krim! . Men nå var det altså Per Olov Enquist sin biografi. jeg avsluttet den faktisk i gårkveld, sterk kost, godt skrevet.

  SvarSlett
 3. He he! Har nettopp begynt med høytlesning av første bok i Harry Potter serien for min datter. Selv leser jeg på "menn som hater kvinner." Fryder meg over boken og gleder meg til filmen. Så er det bare å gå løs på neste bok i triologien. Herlig!

  SvarSlett
 4. Hvor langt har hun kommet, niåringen din?

  SvarSlett
 5. å, for et fint bilde! så deilig det var å ligge på gulvet å lese - hvorfor slutter man med det..??

  SvarSlett
 6. Eirin: man blir bare utrolig imponert og fascinert av hun Lisbeth Salander...!
  Knirk: Hun er på side 78 ;-) Harry har ankommet Galtvort...
  Heklehatt: Enig, man burde ikke slutte med å ligge på gulvet å lese selv om man ikke er ni år lenger....

  SvarSlett