onsdag 3. februar 2010

frihet eller panikk?


Plutselig er ikke nettet tilgjengelig hjemme lenger, sånn uten videre. . Er det litt som når varmtvannet i springen plutselig er borte? Det forrykker hvertfall hverdagen å miste noe en er blitt så vant til. Jeg gisper litt i skrekk og forundring når jeg faktisk ikke har tilgjengelighet når jeg vil. Jeg elsker tilgjengeligheten. Så kjenner man på fraværet- og fyller det med noe annet. Folk som skal slutte å røye- de får ofte en hobby. Når det er slutt med typen må man ut i verden, være med venner og sette pris på deres nærvær. Er det litt sånn å miste nettet også? Er det som å fly med drage- uten vind? Det er kanskje da man begynner å løpe med dragen i stedet....? 

4 kommentarer:

  1. Jepp, jeg skjønner følelsen. Men det at vi kan kjenne på dette, betyr vel bare at vi trenger en pause nå og da? Forresten likte jeg veldig godt sammenligningen din med drage ute vind. Kan godt hende jeg "stjeler" den til en anledning :-)

    SvarSlett
  2. Frihet eller panikk? Et godt spørsmål. Frihet kan være deilig i noen dager, men så er jeg redd panikken ville begynne å ta meg etterhvert... Venter spent på om hvordan du har opplevd nettløse dager, og hva du fylte dem med istedenfor:-)

    SvarSlett
  3. Hilde-Gunn; bare stjel til de anledninger som måtte komme-! Og Eirin; jeg har vært bortreist, derfor har det vært stille- jeg leser kanskje mer når nettet ikke fungerer hjemme. Det er fint. Men jeg VIL ha nettet tilbake....;) ! Takk for ros for bildet, Susanne. Du er flink selv å ta bilder, du!

    SvarSlett