onsdag 10. februar 2010

Vaffelhjarte på senga

Første kveld med lesestund fra boka Vaffelhjarte sammen med niåringen... Boka er skrevet av Maria Parr og det er bare herlig. Vi leste om en rimelig dramatisk jonsokfeiring der farfar måtte slokke bålet med kumøkk-! "Oj, æsj....." var kommentaren fra niåringen. " Ja, oj....." sa jeg. "Kanskje vi ikke skal lese mer i denne boka?" (jeg sa det bare på tull...!) "JO!" Kom det kontant og med fast blikk. Vi skal lese mer i morgen. 

3 kommentarer:

 1. Vi har lest Tonje Glimmerdal,og jeg vurderer Vaffelhjarte som vinterferiehygge. Lesing på senga er en god avslutning på dagen her også.

  SvarSlett
 2. Har lest Tonje Glimmerdal, og du for ei bok. Jeg ble barn igjen med en gang da jeg leste den. Er også lærer og leser mye for elevene mine. Nå leser jeg Tonje Glimmerdal for dem (4.trinn) og de er helt med. :) Nå må jeg bare lese Vaffelhjarte også.

  Flott og interessant blogg du har, legger meg som følger her og håper det er ok.

  Hilsen Trine :)

  SvarSlett
 3. Fru Storlien: JA, lesing på senga skulle jeg gjerne bedrevet oftere med niåringen, men nå leser hun mye selv. Men denne boka har jeg altså lyst til å få med meg, så da er det en ypperlig anledning å ta opp igjen en viktig fellesaktivitet.
  Trine Pedersen: Å, så hyggelig at du vil følge meg! Bare hyggelig og velkommen skal du være! Og så er du lærer for 9-åringer. spennende!

  SvarSlett